JA slide show
Početna Kontakt
PDF Štampa El. pošta

O nama

Naš prodajno demonstracioni centar je otvoren početkom 2007 godine. Na početku je centar krenuo sa radom u Karađorđevoj ulici, u centru Beograda, posle određenog vremena centar smo preselili u mirniji i tiši deo grada, u Mirijevo gde se i sada nalazimo.

Glavna delatnost našeg centra je prodaja masažnih uređaja (masažnih fotelja i termomasažnih kreveta) kao i servisiranje istih.

Naš masažni centar nudi jedan od najinteresantnijih proizvoda na tržištu koji kombinuje alternativnu medicinu i zapadnu tehnologiju - termalni masažni krevet.

Takođe, u našem centru možete kupiti termomasažne krevete i fotelje koje nude masažu veoma sličnu ručnoj masaži. Ta vrsta masaže je dobra za sprečavanje umora, bolova u kičmi i opuštanje.

Saradnja sa distributerima u Srbiji

Naša mreža dilera je podeljena na regione i okruge u Srbiji. Zainteresovani partneri iz raznih regiona Srbije sa konkretnim idejama i predlozima mogu se javiti za saradnju u vezi prodaje masažnih kreveta i masažnih fotelja

Gde se nalazimo?

Prodajno izložbeni centar firme "MIGUN" d.o.o. se nalazi u Beogradu u ulici Rableova br. 17 lokal 18. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte:

Globe Beograd Zvezdara-Mirijevo
Home Adresa: Rableova 17, lokal 18 [vidi mapu]
iphone Telefon: 065 801 42 13
mobile Mobilni: 065 801 42 13
mail E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
 

VIDEO

POGLEDAJTE

 

kontakt

065/8014-213

kontakt

office@migun.rs

 

 

Utisci Klijenta

Pogledajte knjigu utisaka naših klijenata...utisci

Galerija

Pogledajte galeriju slika ...kicma

 

Ko je na vezi?

Imamo 29 gostiju na mreži

Prodajni centar

  • Rableova 17, lokal 18
  • 11000 Beograd, Srbija
  • Tel: (+381) 11 7436 447
  • Mob: (+381) 65 801 42 13
  • PIB: 105236973
  • Matični broj:20345918

Meta tags

masažna fotelja , masažni kreveti , fotelja za masažu , masažne fotelje , stolice za masažu , masaža , krevet za masažu , kiropraktor krevet , migun krevet , kicma , krevet za masažu , masažni centar , lečenje kičme , centar za masažu , termomasažni krevet , termo masažni krevet , žad , terapeutski kreveti , oprema za salone , kiropraktika , kičma , artritis , kostobolja , deformiteti kičmenog stuba , okoštavanje kičme , masažne stolice ...