JA slide show
Početna Najčešća pitanja
Najčešća pitanja (u vezi masažnih kreveta) PDF Štampa El. pošta
 1. Da li ću osetiti blagu nelagodnost?
 2. Da li je pritisak na kičmu preveliki?
 3. Kako mogu dobiti najveći efekat od termomasažnog kreveta?
 4. Zašto naši masažni kreveti koriste žad?
 5. Da li je masažni krevet bezbedan za korišćenje?
 6. Ko ne može da koristi naše masažne krevete?
 7. Šta znači reč Migun a šta Kiropraktor?
 8. Šta trebam da obučem?
 9. Da li Kiropraktor pomaže gubitku kilaže?
 10. Gde mogu kupiti masažni krevet?
 11. Da li sam star za ovu vrstu masaže?


1. Da li ću osetiti blagu nelagodnost?

Normalno je da se oseti blaga nelagodnost ili bol naročito ako ste prvi put na tretmanu. To će nestati posle kratkog perioda vremena i uz redovne tretmane. Uvek možete dodati peškire ispod vas da bi ublažili pritisak dok se vaše telo ne navikne na tretman.


2. Da li je pritisak na kičmu preveliki?

Pritisak je proporcionalan vašoj težini tako da ne može doći do povređivanja. Savetujmo svakog da na početku (2-3 tretmana) koristi dodatni peškir u krsnom delu kičme, dok se vaše telo ne navikne na pomeranje i pritisak masažnih glava.


3. Kako mogu dobiti najveći efekat od termomasažnog kreveta?

Redovno korišćenje. Nudimo neinvazivnu i prirodnu terapiju, osetićete koristi od tretmana čak posle prvog tretmana ali redovno korišćenje će osigurati da dobijete maksimalni efekat ovog neverovatnog sistema. Plaćanje unapred donosi dodatne pogodnosti, odvojite vremena svakog dana za jedan tretman…… vaše telo će vam biti zahvalno.


4. Zašto naši masažni kreveti koriste žad?

Žad sadrži vitalne elemente za ljudsko telo kao što su kalcijum i magnezijum i najbolji je emiter dugih infracrvenih zraka u prirodi. Napominjemo da dugi infracrveni zraci nisu štetni jer je to jedan od oblika toplotnih talasa.


5. Da li je masažni krevet bezbedan za korišćenje?

Da,masažni krevet je sasvim bezbedan i konstantno je usavršavan na univerzitetima u Koreji, Kini i najskorije na Medicinskom Univerzitetu Irvin u Kaliforniji. Termalni masažni sistem poseduje sve poznate svetske sertifikate koji garantuju sigurnost upotrebe. Naš termalni masažni sistem se može koristiti bez prisustva lekara i totalno je bezbedan za kućnu upotrebu.


6. Ko ne može da koristi naše masažne krevete?

Trudnice i osobe sa pejsmejkerom se savetuju da ne koriste masažni krevet. Takođe i osobe sa ozbiljnom osteoporozom i osobe sa veštačkim kukom ne mogu koristiti masažni krevet.


7. Šta znači reč Migun a šta Kiropraktor?

Migun znači „Lepota i Zdravlje“ na Korejskom jeziku a prvi termalno masažni krevet je dizajniran i proizveden kasnih 80-ih u Koreji. Kiropraktor je reč izvedena iz starogrčkog jezika i u bukvalnom prevodu znači „lečenje rukom“.


8. Šta trebam da obučem?

U toku tretmana ste obučeni (osim kaiša i cipela koje morate skinuti) a najbolja je svetla ležerna pamučna odeća.


9. Da li Migun i Kiropraktor pomažu gubitku kilaže?

Da, masaža stimuliše metabolizam i poboljšava protok limfe u telu, ove “stavke” su veoma bitne za kontrolisanje težine. Dugi infracrveni zraci takođe stimulišu telo da se oslobodi viška težine. A osobe koje pate od manjka telesne težine mogu dobiti na kilaži time što se metabolizam dovodi u normalu.


10. Gde mogu kupiti masažni krevet?

Kiropraktor termalno masažni sistem možete kupiti u našem Centru. Isporuka za teritoriju grada Beograda je besplatna a masažni krevet dobijate odmah na kućnu adresu.


11. Da li sam star za ovu vrstu masaže?

Ne! Naš najmlađi klijent je imao 15 a najstariji klijent ima 90 godina. Jedina razlika se primećuje u brzini oporavka, jer kod starijih osoba proces oporavka sporije napreduje nego kod mlađih. U svakom slučaju, u našem centru jos nismo naišli na klijenta koji je nezadovoljan tretmanima ili napretkom u otklanjanju tegoba. To se veoma lako može proveriti posetom našem centru i u razgovoru sa našim klijentima.

 

VIDEO

POGLEDAJTE

 

Pitanja

 

Pitanja

 

 

Utisci Klijenta

Pogledajte knjigu utisaka naših klijenata...utisci

Galerija

Pogledajte galeriju slika ...kicma

 

Ko je na vezi?

Imamo 3 gostiju na mreži

Prodajni centar

 • Rableova 17, lokal 18
 • 11000 Beograd, Srbija
 • Tel: (+381) 11 7436 447
 • Mob: (+381) 65 801 42 13
 • PIB: 105236973
 • Matični broj:20345918

Meta tags

masažna fotelja , masažni kreveti , fotelja za masažu , masažne fotelje , stolice za masažu , masaža , krevet za masažu , kiropraktor krevet , migun krevet , kicma , krevet za masažu , masažni centar , lečenje kičme , centar za masažu , termomasažni krevet , termo masažni krevet , žad , terapeutski kreveti , oprema za salone , kiropraktika , kičma , artritis , kostobolja , deformiteti kičmenog stuba , okoštavanje kičme , masažne stolice ...