Početna Usluge masaže
Usluge masaže PDF Štampa El. pošta
Reklama-za-mirijevac

Od početka 2007-me godine, naš masažno prodajni centar pruža usluge masaže na termomasažnim krevetima i u toj oblasti imamo najviše iskustva u Srbiji a i šire. Kroz naš masažni centar je prošlo više od 1.500 klijenata i možemo se pohvaliti sa 35.000 odrađenih masaža na masažnim krevetima.

Masaža na termomasažnim krevetima znatno smanjuje i u mnogim slučajevima totalno eliminiše bolove u leđima. Klijenti koji su se masirali na našim masažnim krevetima (migun, kiropraktor) su jedna od najboljih preporuka, jer nezadovoljnih klijenata nema.

 

U našem centru se možete masirati na masažnim krevetima i foteljama, time ćete poboljšati vaše zdravstveno stanje i rešiti se dugogodišnjih problema sa bolovima.

 


Masaža u našem salonu

Odmorite se i potpuno opustite u ugodnom ambijentu našeg savremeno opremljenog centra. U uslovima visokih higijenskih standarda, uz tihu muziku i stručno vođstvo ljubaznog osoblja našeg centra, učinite nešto dobro za svoje telo, uživajući na našim masažnim krevetima.

Centar Migun želi dobrodošlicu i osobama koje nemaju zdravstvenih tegoba već žele tretman radi relaksacije posle napornog i stresnog radnog dana ili sportistima posle treninga.

 

 

 

VIDEO

POGLEDAJTE

 

 

 

 Usluge

 

Usluge

Utisci Klijenta

Pogledajte knjigu utisaka naših klijenata...utisci

Galerija

Pogledajte galeriju slika ...kicma

 

Ko je na vezi?

Imamo 3 gostiju na mreži

Prodajni centar

  • Rableova 17, lokal 18
  • 11000 Beograd, Srbija
  • Tel: (+381) 11 7436 447
  • Mob: (+381) 65 801 42 13
  • PIB: 105236973
  • Matični broj:20345918

Meta tags

masažna fotelja , masažni kreveti , fotelja za masažu , masažne fotelje , stolice za masažu , masaža , krevet za masažu , kiropraktor krevet , migun krevet , kicma , krevet za masažu , masažni centar , lečenje kičme , centar za masažu , termomasažni krevet , termo masažni krevet , žad , terapeutski kreveti , oprema za salone , kiropraktika , kičma , artritis , kostobolja , deformiteti kičmenog stuba , okoštavanje kičme , masažne stolice ...